Treffit herrku

Seksi joulukalenteri herkku net tarina

seksi joulukalenteri herkku net tarina

lähteä äsken taju kokonaan sanoo hän hymyillen vienosti. Emmi inahtaa kuin ei haluaisi pästä kyrpä suustaan, mutta pakotan hänet ylös ja nostan syliini istumaan. Tunnen sen kosteuden koko matkalta kun munani uppoaa juurtaan myöten tuohon kuumaan koloon. "Juomat ei lopu joten kallistaa saa ahkerasti, lapset tietysti voivat vähän varoa". Ja vaikka tämä blogi ei novelliblogi olekaan, niin halutessasi voit meillekin tarinan lähettä julkaistavaksi. Sitten tajuan, että se olen minä itse. Ne olivat pellolla talon vieressä laiduntamassa.

Videos

Fake Cop Sexy single milf seduces uniformed policeman. seksi joulukalenteri herkku net tarina seksi joulukalenteri herkku net tarina

Eroottisia: Seksi joulukalenteri herkku net tarina

Tunnen kuinka kasvoilleni valuu kiimanesteitä ja juon sitä kuin parasta viiniä ja nautin siitä kun tunnen tuon vartalon värähtelevän lähestyvän orgasmin kourissa. Kuva tuosta ajatuksesta saa mut naurahtamaan, ja palaan takaisin maan pinnalle ja nostan tytön ylös. Vaattemme lentävät pois pältämme. Tappelin 10 minuuttia konstikkaan pesän sytytyksen kanssa. Kun päsin perille, näin ensikertaa heidän lampaansa. Onneksi juhlat on siinä vauhdissa, että kukaan ei näytä kiinnittäneen mitän huomiota, kunnes huomaan Emmin siskon Tanjan katseen. Ilta alkoi kulua vauhdikkaasti ja viinaakin tuli vedettyä. Hänessä oli jotain outoa. Vaimon siskon Tuulan piti tulla miehineen kello kuuden aikaan ja juhlat oli jo hentai porn ilmaiset seksisivut hyvässä mallissa siinä vaiheessa. Nousen ylemmäs ja katselen tuota ihanaa vartaloa ja nautin siitä, että sain antaa hänelle tuon orgasmin. Kapuan jätkien kanssa ylös kylpytakissani. Emmin ilme muuttuu jokaisella sentillä, joka häneen hitaasti mutta varmasti uppoaa. Panen ja nussin häntä kuin hullu. Linkkilistoiltamme löytyy linkkejä muutamiin paikkoihin, mutta tässä myös pieni listaus erityisesti novelleihin liittyen. Lopulta lasken Emmin alas omille jaloilleen ja pesen hänet saippualla joka puolelta. Loppujen lopuksi tyttö huohottaa suu auki pä taakse kallistuneena. Suutelen hänen odotuksesta auenneita huuliaan hellästi, kunnes en voi vastustaa vaan alan suutelemaan häntä rajusti tuntien kuinka hän vastaa siihen. Joudun jättämän alushousut pois itseltäni, kun ne ovat kastuneet toivottamasti. Tyttö huokailee kiimaisena ja tunnen kuinka kosteus valuu pitkin hänen reisiän. Hölmistyneen katseeni huomattuaan Tuula selitti, että Markku (hänen miehensä) ei ollut pässytkän, mutta että oli tuonut tyttärensä mukaan. Myös tarina swingerbileistä ja kuvaus s/m-sessiosta on julkaistu. Välillä vedin tumppuun neljäkin kertaa päivässä ja sitä ihmettä ei ollut tapahtunut sitten teinivuosien. Hän laittaa minulle tekstiviestin kun aika on sopiva molemmille. Kuulostaa siltä kuin kokonainen autolastillinen tyttöjä nuolisi tikkaria ympärilläni. Ensimmäisen novellin on lähettänyt MrHyde ja sen löydät tältä ja hänen toisen novellinsa tältä.

0 ajatuksia “Seksi joulukalenteri herkku net tarina”

Kommentoida

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *